Er du dygtig og ambitiøs? Brænder du for BIM? Og søger du et studierelevant job?

Kickstart din karriere hos
Archi Brains

VELKOMMEN TIL ARCHI BRAINS

Archi Brains er for studerende, der kan og vil mere. Vi kickstarter din karriere med et relevant studiejob, der giver dig indsigt i byggebranchen og klæder dig på til livet som færdiguddannet.

Vi tilbyder et BIM program, hvor du prøver kræfter med byggeprojekter fra branchen og videreudvikler dine digitale færdigheder.

Vi samarbejder med nogle af branchens førende digitale spillere og efteruddanner dig løbende, så du opkvalificerer dine digitale kompetencer og får papir på dine færdigheder.
Læs mere om BIM programmet her.
BIM PROGRAM

BIM PROGRAM


Archi Brains er samlingsstedet for unge progressive byg-talenter. Bliv en del af Team Archi Brains og lad os hjælpe dig med at kickstarte din karriere.
Når du bliver optaget i Archi Brains, bliver du automatisk en del af vores BIM program. Et BIM program der har til formål at fremme og udvikle dine faglige- og personlige kompetencer med henblik på at bane vejen til dit drømmejob.


Du bliver en del af en spændende udviklingsplatform, hvor teori og praksis går op i en højere enhed.
Med andre ord får du muligheden for at afprøve din faglige viden og digitale færdigheder med konkrete og praktiske opgaver fra branchen, samt opnå uvurderlig erfaring.
Vi matcher dig op med projekter som svarer til dit behov, niveau og kompetencer. Vi guider dig igennem processen, foretager sparring og opfølgning i tæt samarbejde med dig og kunden for at sikre os at kvalitet og tilfredshed stemmer overens.
Derudover supplerer og klæder vi dig på til opgaverne ved at afholde kurser og workshops, som har aktualitet og relevans i forhold til branchen og din udvikling.
Archi Brains har også egne udviklingsprojekter der giver dig muligheden for at udfolde dine innovative og kreative egenskaber.
For os er det vigtigt, at det hele ikke kun handler om arbejde. Hos Team Archi Brains fokuserer vi også på de sociale aspekter og løbende networking hvor erfaring og viden udveksles.

BIM SUPERBRUGER

Archi Brains BIM program giver dig mulighed for at opkvalificere dine digitale kompetencer, så du bliver en BIM superbruger. I samarbejde med den virksomhed, du arbejder for, strikker vi et superbrugerforløb sammen, så du får de kompetencer, du og virksomheden har behov for. Superbrugermodulerne er udarbejdet i samarbejde med kursus- og IT-leverandør NTI A/S og softwarevirksomheden Sigma Estimates
Se de forskellige forløb her:

TALENTERNE SIGER

OM OS

Hvem er vi?

Archi Brains er stiftet af David Haupt Rasmussen og Thomas Uldall Leonhard.

David er uddannet bygningskonstruktør med speciale i Facilities Management. Inden han tog sin bygningsfaglige uddannelse, arbejdede han indenfor finansverden med projekter, hvor teori og praksis gik hånd i hånd. Da han begyndte på konstruktørstudiet, opdagede han til sin store overraskelse, at mange studerende ikke blev udfordret på den praktiske del. Mangel på studierelevante jobs betød, at mange studerende først fik praktiske erfaringer under praktikforløbet. Samtidig var der et behov for at videreudvikle de studerendes digitale kompetencer og åbne mulighed for en større digital specialisering. Derfor besluttede David sig for at stifte Archi Brains og dermed give de studerende praktiske erfaringer og digitale kompetencer helt i front.

Thomas Uldall Leonhard er uddannet datamatiker og har arbejdet som intern og ekstern konsulent på flere større webløsninger og enterprise systemer. Thomas har blandt andet rådgivet i digitaliseringsprocesser og implementering af cloud baserede systemer. Thomas bringer sin IT faglige baggrund til Archi Brains.

REFERENCER

Vores talenter har blandt andet lavet

TALENTKARTOTEK

Er du konstruktør-, arkitekt- eller ingeniørstuderende? Savner du konkrete og praktiske opgaver fra byggebranchen? Og brænder du for BIM?

Bliv konsulent i Archi Brains og prøv kræfter med virkelige projekter fra byggebranchen. Vi matcher dig med projekter og sørger for at videreudvikle dine faglige BIM-kompetencer.

Tilmeld dig Archi Brains TalentKartotek og kom i betragtning til vores BIM program.

Tilmeld Talentkartotek

JOBMULIGHEDER

Start din karriere her

BLIV BIM KONSULENT

København BIM Konsulent Snarest
SØGER DU ET FLEKSIBELT OG STUDIERELEVANT JOB?


Archi Brains er en digital rugekasse for dem som KAN og VIL mere. Vi løser BIM-opgaver på fleksible vilkår med forudsætning at teori og praksis går hånd-i-hånd. Hos os får du mulighed for at dyrke byggebranchens diversitet, kickstarte din karriere og videreudvikle dine digitale kompetencer. Sidstnævnte i samarbejde med NTI & Sigma Estimates, hvor vi tilbyder relevante kurser.

Typiske projekter og arbejdsopgaver

Vi samarbejder med et bredt udvalg af byggebranchens aktører, hvilket også gør at projekterne er forskelligartede. Alt lige fra digitalprojektering, digitalisering af processer, indhentning af tilbud og mængdeudtræk, registrering og mangelgennemgang (KS), til planlægning og styring, og kollisionstest. Fælles for opgaverne er dog at BIM er gennemgående, herunder med brug af værktøjer såsom Revit & AutoCAD, MS-Project, Dalux, Ajour, Sigma Estimates, Bluebeam, Solibri mv.

KVALIFIKATIONER

Vi søger løbende unge, selvstændige og BIM-interesseret konstruktør- og ingeniørstuderende. Der har mod på at kaste sig ud i nye opgaver. Det kræver at du er udadvendt, positiv og nytænkende, og at du er stand til at arbejde selvstændigt og målrettet. Ideelt set går du på 2.-4.semester.

Baggrund er ikke altafgørende, så længe du har vilje, evner og passion!

Varierende arbejdsplads og vilkår

Vi hører ”hjemme” i BLOXhub, men vi tilpasser os udelukkende kundernes behov – hvilket er opgaveløsning on-site eller remote (hjemmefra eller i BLOXhub). I tæt dialog taler vi sammen om, hvad der passer bedst til dine og kundens behov. Det samme gælder mht. timeantal. Optimalt set plejer det dog at ligge et sted mellem 8-15 timer alt afhængig af projekt.

Tiltrædelse efter projektbehov og aftale.

ANSØGNING

Har opslaget vakt din interesse, så tøv ej og opret dig i vores TalentKartotek på www.archibrains/studerende.dk

53 konstruktør- og ingeniørstuderende har til d.d. fået kickstartet deres karriere i Archi Brains.

Vi ser frem til at læse om dig.

KONTAKT

Kontakt os for at få mere at vide

 • ADRESSE

  BLOXHUB - Frederiksholms kanal 30
  1220 København K
  Danmark

 • EMAIL

  team@archibrains.dk

 • CVR

  36 95 73 87

TALENTKARTOTEK

Tilmeld dig Archi Brains TalentKartotek og bliv kontaktet når vi har projekter, som matcher dine ønsker og kompetencer.

Jeg ønsker løbende at modtage information om relevante BIM-tilbud pr. mail
Jeg giver tilladelse til at Archi Brains må benytte indtastet data iht. vores cookie- og privatlivspolitik.

Tak fordi du tilmeldte dig Archi Brains talentkartotek

Vi vil gøre, hvad vi kan for at finde et match.

Revit Superbruger modul

Digital projektering

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

E-learning Get All Access (Revit øvelser)
Revit/NTI TOOLS kursus
Revit modeldata & mængde kursus
Revit family kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Revit certificeringsprøve
Revit er et centralt BIM værktøj der kan understøtte din projektering, med fokus på design, integration og samarbejde. NTI TOOLS er fuldt integreret i Revit og optimerer dit projekteringsforløb med værktøjer som bl.a. sikrer ensartethed i projektet.

2D og 3D superbruger modulet opkvalificerer dine kompetencer og du lærer at skabe bygningsmodeller i et intelligent modelbaseret program. Bygningsmodellen kan løbende udvikles (informationsniveauer) og visualiseres, samt dokumenteres i form af mængdeudtræk, opstalter, detaljer og tegninger til udskrift.
Du får derudover kursus i NTI TOOLS der giver en masse smarte funktioner til at optimere brugen af Revit til BIM.

SIGMA Superbruger modul

Kalkulation og tilbud

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Sigma introkursus
Sigma udbud, kvalitetssikring og analyse kursus
Sigma tilbudsgivning, bibliotek og prislister kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
Sigma mentor
Sigma certificeringsprøve
Sigma Estimates er markedsledende inden for softwareløsninger til kalkulation. Med et konstant fokus på at levere den bedste løsning, gør Sigma det muligt for dig at spare tid og hele tiden være et skridt foran – så dit byggeri bliver en succes! Det er det mest brugervenlige kalkulationsprogram du kan finde og er baseret på et Microsoft Office interface så du nemt kan genkende det fra f.eks. Excel. Med de helt basale it-kundskaber er det bl.a. muligt at spare op til 85 % af den tid, man normalt bruger på en kalkulation, undgå formelfejl og forglemmelser samt sikre præcision og en rød tråd igennem hele projektet.  

5D modulet er til dig som brænder for kalkulation og tilbudsgivning og som gerne vil specialisere sig i brugen af Sigma. I samarbejde med Sigma Estimates har vi skræddersyet et forløb som blandt andet skal gøre dig klogere på struktur, applikationer, opsætning, kalkulation, analyse samt integrationsmuligheder i forhold til for eksempel Revit – alt sammen med målet om at gøre dig til Sigma Superbruger!

FM MDOC Superbruger modul

Drift og vedligeholdelse

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

FM Mdoc 2 dages kursus
Kursusbevis
NTI mentor
Aktuelle webinarer og seminarer
Mdoc FM er udviklet til håndtering af den løbende drift og vedligehold, også kendt som Facilities management, til alle typer af driftsorganisationer. Igennem Mdoc FM er det muligt, at skabe et struktureret og enkelt overblik over selv komplekse driftsorganisationer, hvor håndteringen af portefølje, bygningsdele, tegninger, helpdesk mv. kan håndteres, ud fra de arbejdsgange den enkelte organisation måtte have.

Kurset vil undervejs give et indblik i hvilke overvejelser og valg der skal træffes ved opbygningen af en datastruktur i Mdoc FM. I undervisningen benytter vi Mdoc FM softwaren, men undervisningen berører også relevante overvejelserne omkring hvilke data, niveauer og indhold samt workflows som er hensigtsmæssige generelt i forhold til en driftsorganisation.

Bluebeam superbrugermodul

PDF-annotering og redigering

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Bluebeam opmåling og mængder
Bluebeam redigering og kommunikation
Bluebeam håndter mængder aktivt
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Påbegynd at arbejde papirløst: PDF-annotering og redigering

Bluebeam løsningen gør dig i stand til at arbejde papirløst, lave opmålinger, udføre kvalitetssikring, udarbejde konkurrence dygtige tilbud og arbejde aktivt med dine PDFer.

Værktøjet giver dig også mulighed for at arbejde sammen på samme projekt på samme tid. Sætter dokumentation, information, kommunikation og samarbejde i fokus.

Solibri superbrugermodul

Kvalitetssikring

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Solibri model basis kursus
Solibri avanceret kursus
Solibri viewer kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Solibri Model Checker er en løsning, som analyserer en model og tjekker den i forhold til regler og BIM-standarder.
Solibri Model Checker læser kun IFC-data, og modeller fra flere fag der kan sættes sammen til én komplet model.
I denne model er det så muligt, at lave kollisionsanalyser baseret på givne regler mellem objekter i modellen. Der er også mulighed for at gå rundt i modellen og studere designudfordringer.
Andre muligheder med Solibri Model Checker er blandt andet at foretage mængdeudtag med eksport til Excel og volumenkontrol.

BIM 360 superbrugermodul

BIM 360 værktøj

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

BIM 360 Design kursus
BIM 360 Document Management kursus
BIM 360 Glue kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Autodesk BIM 360, binder projekterne sammen fra idefasen til aflevering. Der er stor værdi i at benytte BIM 360, hvad enten du er bygherre, arkitekt, rådgiver eller entreprenør, da platformen samler data ét sted og muliggør samarbejde på tværs af projektets parter og faser.

Alt sammen for at give overblik, levering til tiden, højere kvalitet, styr på omkostninger og budgetter.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
 • Google


Personoplysninger


Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig Talent Kartotek, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, samt udfylder kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af Talent Kartotek og kontaktformular.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende tilbud pr. mail. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: team@archibrains.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Archi Brains IVS
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Telefon: 22 58 59 45
Email: team@archibrains.dk