Er du dygtig og ambitiøs? Brænder du for BIM? Og søger du et studierelevant job?

Kickstart din karriere hos
Archi Brains

VELKOMMEN TIL ARCHI BRAINS

Archi Brains er for studerende, der kan og vil mere. Vi kickstarter din karriere med et relevant studiejob, der giver dig indsigt i byggebranchen og klæder dig på til livet som færdiguddannet.

Vi tilbyder et BIM program, hvor du prøver kræfter med byggeprojekter fra branchen og videreudvikler dine digitale færdigheder.

Vi samarbejder med nogle af branchens førende digitale spillere og efteruddanner dig løbende, så du opkvalificerer dine digitale kompetencer og får papir på dine færdigheder.
Læs mere om BIM programmet her.
BIM PROGRAM

BIM PROGRAM


Archi Brains er samlingsstedet for unge progressive byg-talenter. Bliv en del af Team Archi Brains og lad os hjælpe dig med at kickstarte din karriere.
Når du bliver optaget i Archi Brains, bliver du automatisk en del af vores BIM program. Et BIM program der har til formål at fremme og udvikle dine faglige- og personlige kompetencer med henblik på at bane vejen til dit drømmejob.


Du bliver en del af en spændende udviklingsplatform, hvor teori og praksis går op i en højere enhed.
Med andre ord får du muligheden for at afprøve din faglige viden og digitale færdigheder med konkrete og praktiske opgaver fra branchen, samt opnå uvurderlig erfaring.
Vi matcher dig op med projekter som svarer til dit behov, niveau og kompetencer. Vi guider dig igennem processen, foretager sparring og opfølgning i tæt samarbejde med dig og kunden for at sikre os at kvalitet og tilfredshed stemmer overens.
Derudover supplerer og klæder vi dig på til opgaverne ved at afholde kurser og workshops, som har aktualitet og relevans i forhold til branchen og din udvikling.
Archi Brains har også egne udviklingsprojekter der giver dig muligheden for at udfolde dine innovative og kreative egenskaber.
For os er det vigtigt, at det hele ikke kun handler om arbejde. Hos Team Archi Brains fokuserer vi også på de sociale aspekter og løbende networking hvor erfaring og viden udveksles.

BIM SUPERBRUGER

Archi Brains BIM program giver dig mulighed for at opkvalificere dine digitale kompetencer, så du bliver en BIM superbruger. I samarbejde med den virksomhed, du arbejder for, strikker vi et superbrugerforløb sammen, så du får de kompetencer, du og virksomheden har behov for. Superbrugermodulerne er udarbejdet i samarbejde med kursus- og IT-leverandør NTI A/S og softwarevirksomheden Sigma Estimates
Se de forskellige forløb her:

TALENTERNE SIGER

OM OS

Hvem er vi?

Archi Brains er stiftet af David Haupt Rasmussen og Thomas Uldall Leonhard.

David er uddannet bygningskonstruktør med speciale i Facilities Management. Inden han tog sin bygningsfaglige uddannelse, arbejdede han indenfor finansverden med projekter, hvor teori og praksis gik hånd i hånd. Da han begyndte på konstruktørstudiet, opdagede han til sin store overraskelse, at mange studerende ikke blev udfordret på den praktiske del. Mangel på studierelevante jobs betød, at mange studerende først fik praktiske erfaringer under praktikforløbet. Samtidig var der et behov for at videreudvikle de studerendes digitale kompetencer og åbne mulighed for en større digital specialisering. Derfor besluttede David sig for at stifte Archi Brains og dermed give de studerende praktiske erfaringer og digitale kompetencer helt i front.

Thomas Uldall Leonhard er uddannet datamatiker og har arbejdet som intern og ekstern konsulent på flere større webløsninger og enterprise systemer. Thomas har blandt andet rådgivet i digitaliseringsprocesser og implementering af cloud baserede systemer. Thomas bringer sin IT faglige baggrund til Archi Brains.

REFERENCER

Vores talenter har blandt andet lavet

TALENTKARTOTEK

Er du konstruktør-, arkitekt- eller ingeniørstuderende? Savner du konkrete og praktiske opgaver fra byggebranchen? Og brænder du for BIM?

Bliv konsulent i Archi Brains og prøv kræfter med virkelige projekter fra byggebranchen. Vi matcher dig med projekter og sørger for at videreudvikle dine faglige BIM-kompetencer.

Tilmeld dig Archi Brains TalentKartotek og kom i betragtning til vores BIM program.

Tilmeld Talentkartotek

JOBMULIGHEDER

Start din karriere her

Iværksætter

København Iværksætter Snarest
Iværksætterjob med unik mulighed for at blive kommerciel partner. Vil du være med til at skabe en succes med Archi Brains?


Byggebranchen halter efter i forhold til brugen af moderne teknologi og digitalisering, og det vil vi gerne ændre på! Derfor har vi udviklet et BIM Program for ambitiøse AEC talenter og virksomheder, der vil den digitale omstilling. Vi løser digitale opgaver og giver de unge chancen for at koble teori med praksis, således at de får opbygget enestående digitale kompetencer. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at vejen til det digitale byggeri går gennem den unge generation, der lever og ånder digitalt.

Mener du det samme? Har du her en unik mulighed for at blive en del af Archi Brains, hvor ambitionerne er høje og hvor du kan sætte dit eget præg på stillingen!

Jobbet

Din rolle bliver at tage action på en go-to-market plan, der udarbejdes i samarbejde med virksomhedens partner, med målet om at skalere Archi Brains. Primært med fokus på at tage kontakt og opbygge relation til aktører fra branchen, såsom tegnestuer, entreprenører, rådgivende ingeniører og developments.
Det indebærer bl.a.:

 • Udarbejdelse af strategi og KPI’er i samarbejde med partner
 • Market research
 • Opdatere og vedligeholde CRM-system med kundeemner, kandidater og projekter
 • Networke, foretage opsøgende salg og afholde kundemøder
 • Projektstyring i forbindelse med in house projekter
Kvalifikationer

Vi søger en skarp selvstændig iværksætterprofil med flair for købmandskab, relations opbygning og digital forståelse og interesse, der kan sætte turbo på væksten og samtidig gå forrest med projektstyring, når behovet for projekthjælp opstår. Det kræver at du er udadvendt, positiv og nytænkende, og at du er stand til at arbejde selvstændigt og målrettet. Vi er relativt åbne omkring din baggrund, så længe du har vilje, evner og passion!

Løn & Timeantal

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, samt muligheden for, på sigt, at blive virksomhedens kommercielle partner. Arbejdstiden forventes at udgøre ca. 10-15 timer ugentligt og fordeler sig fortrinsvis med en hel hverdag (hvis det kan lade sig gøre) og to eftermiddage efter studie.

Lokation & tiltrædelse

Vi hører hjemme i Københavns formentlig bedste HUB og beliggenhed, BLOX, hvor vi har adgang til innovative og kreative faciliteter, såsom 3D printning, VR og video lab, storskærm, møderum mv. Derudover byder BLOX også på Meyers kantine, Dansk Arkitektur Center (DAC), et væld af relevante arrangementer og et netværk af internationale spillere der alle indgår under fællesmantraet ”Let’s co-create our urban future”.
Tiltrædelse efter aftale.

Ansøgning

Har opslaget vakt din interesse og er du den helt rette til stillingen, så tøv ej og send en skriftlig ansøgning hurtigst muligt. Ansøgning og CV sendes til team@archibrains.dk. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du også meget velkommen til at kontakte partner David Haupt Rasmussen på tlf. 22 58 59 45.

BYGGEPLADS PRAKTIK hos Pihl & Søn

København Bygningskonstruktør Februar 2021
Pihl & Søn søger dygtige konstruktørstuderende til et af Københavns største projekter, Hotel Scandic Spectrum.


Den grønne pil er tilbage med fuld fart på, og vi har brug for din hjælp! Siden Pihl blev genrejst for tre år siden, er det kun gået fremad. Vi har i dag over 40 beskæftigede med base i Glostrup, der hver dag arbejder med målet om, at gøre Pihl & Søn til en af Danmarks førende byggeentreprenører.

Vi håndterer store og komplekse byggesager, og vi gør det godt – derfor søger vi nu kompetente konstruktørstuderende, der har drivet og lysten til at begå sig i en organisation med vind i sejlene og hvor glæden ved at skabe er en forudsætning.

Profil

Er du konstruktørstuderende gerne med håndværksmæssig baggrund? Er du udadvendt, struktureret, løsningsorienteret og fleksibel? Og har du gå-på-mod, ambition og trives med at arbejde selvstændigt? Så er du formentlig den rette kandidat!

Hos os får du rig mulighed for at udfolde dine byggetekniske evner, kreative idéer og komme med input til hvordan vi kan tænke smartere ift. inddragelse af digitale værktøjer og metoder.

BIM Forløb

Praktikken foregår hos Pihl & Søn på sitet ved Kalvebod Brygge. Som noget ekstraordinært tilbyder vi, udover praktikken, en faglig BIM-pakke og en månedlig "erkendtlighed", der giver dig mulighed for at videreudvikle dine kompetencer inden for BIM, supplereret med en "erkendtlighed" iht. gældende retningslinjer for ulønnet praktik. Det sker i samarbejde med Archi Brains, der ligeledes står for rekruttering.

Sådan søger du praktikken

Send en mail til Archi Brains og fortæl hvorfor du er den rette kandidat til Pihl & Søn? Vedlæg CV og gerne udpluk af projektmateriale fra skolen og send det til mailadressen team@archibrains.dk. Hvis du har spørgsmål eller lignende, er du også meget velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Kristoffer Kaae Svendsen på tlf. 71 74 99 79.

Opstart januar/februar måned 2021.

KONTAKT

Kontakt os for at få mere at vide

 • ADRESSE

  BLOXHUB - Frederiksholms kanal 30
  1220 København K
  Danmark

 • EMAIL

  team@archibrains.dk

 • CVR

  36 95 73 87

TALENTKARTOTEK

Tilmeld dig Archi Brains TalentKartotek og bliv kontaktet når vi har projekter, som matcher dine ønsker og kompetencer.

Jeg ønsker løbende at modtage information om relevante BIM-tilbud pr. mail
Jeg giver tilladelse til at Archi Brains må benytte indtastet data iht. vores cookie- og privatlivspolitik.

Tak fordi du tilmeldte dig Archi Brains talentkartotek

Vi vil gøre, hvad vi kan for at finde et match.

Revit Superbruger modul

Digital projektering

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

E-learning Get All Access (Revit øvelser)
Revit/NTI TOOLS kursus
Revit modeldata & mængde kursus
Revit family kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Revit certificeringsprøve
Revit er et centralt BIM værktøj der kan understøtte din projektering, med fokus på design, integration og samarbejde. NTI TOOLS er fuldt integreret i Revit og optimerer dit projekteringsforløb med værktøjer som bl.a. sikrer ensartethed i projektet.

2D og 3D superbruger modulet opkvalificerer dine kompetencer og du lærer at skabe bygningsmodeller i et intelligent modelbaseret program. Bygningsmodellen kan løbende udvikles (informationsniveauer) og visualiseres, samt dokumenteres i form af mængdeudtræk, opstalter, detaljer og tegninger til udskrift.
Du får derudover kursus i NTI TOOLS der giver en masse smarte funktioner til at optimere brugen af Revit til BIM.

SIGMA Superbruger modul

Kalkulation og tilbud

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Sigma introkursus
Sigma udbud, kvalitetssikring og analyse kursus
Sigma tilbudsgivning, bibliotek og prislister kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
Sigma mentor
Sigma certificeringsprøve
Sigma Estimates er markedsledende inden for softwareløsninger til kalkulation. Med et konstant fokus på at levere den bedste løsning, gør Sigma det muligt for dig at spare tid og hele tiden være et skridt foran – så dit byggeri bliver en succes! Det er det mest brugervenlige kalkulationsprogram du kan finde og er baseret på et Microsoft Office interface så du nemt kan genkende det fra f.eks. Excel. Med de helt basale it-kundskaber er det bl.a. muligt at spare op til 85 % af den tid, man normalt bruger på en kalkulation, undgå formelfejl og forglemmelser samt sikre præcision og en rød tråd igennem hele projektet.  

5D modulet er til dig som brænder for kalkulation og tilbudsgivning og som gerne vil specialisere sig i brugen af Sigma. I samarbejde med Sigma Estimates har vi skræddersyet et forløb som blandt andet skal gøre dig klogere på struktur, applikationer, opsætning, kalkulation, analyse samt integrationsmuligheder i forhold til for eksempel Revit – alt sammen med målet om at gøre dig til Sigma Superbruger!

FM MDOC Superbruger modul

Drift og vedligeholdelse

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

FM Mdoc 2 dages kursus
Kursusbevis
NTI mentor
Aktuelle webinarer og seminarer
Mdoc FM er udviklet til håndtering af den løbende drift og vedligehold, også kendt som Facilities management, til alle typer af driftsorganisationer. Igennem Mdoc FM er det muligt, at skabe et struktureret og enkelt overblik over selv komplekse driftsorganisationer, hvor håndteringen af portefølje, bygningsdele, tegninger, helpdesk mv. kan håndteres, ud fra de arbejdsgange den enkelte organisation måtte have.

Kurset vil undervejs give et indblik i hvilke overvejelser og valg der skal træffes ved opbygningen af en datastruktur i Mdoc FM. I undervisningen benytter vi Mdoc FM softwaren, men undervisningen berører også relevante overvejelserne omkring hvilke data, niveauer og indhold samt workflows som er hensigtsmæssige generelt i forhold til en driftsorganisation.

Bluebeam superbrugermodul

PDF-annotering og redigering

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Bluebeam opmåling og mængder
Bluebeam redigering og kommunikation
Bluebeam håndter mængder aktivt
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Påbegynd at arbejde papirløst: PDF-annotering og redigering

Bluebeam løsningen gør dig i stand til at arbejde papirløst, lave opmålinger, udføre kvalitetssikring, udarbejde konkurrence dygtige tilbud og arbejde aktivt med dine PDFer.

Værktøjet giver dig også mulighed for at arbejde sammen på samme projekt på samme tid. Sætter dokumentation, information, kommunikation og samarbejde i fokus.

Solibri superbrugermodul

Kvalitetssikring

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

Solibri model basis kursus
Solibri avanceret kursus
Solibri viewer kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Solibri Model Checker er en løsning, som analyserer en model og tjekker den i forhold til regler og BIM-standarder.
Solibri Model Checker læser kun IFC-data, og modeller fra flere fag der kan sættes sammen til én komplet model.
I denne model er det så muligt, at lave kollisionsanalyser baseret på givne regler mellem objekter i modellen. Der er også mulighed for at gå rundt i modellen og studere designudfordringer.
Andre muligheder med Solibri Model Checker er blandt andet at foretage mængdeudtag med eksport til Excel og volumenkontrol.

BIM 360 superbrugermodul

BIM 360 værktøj

Et 10 måneders forløb bestående af følgende aktiviteter:

BIM 360 Design kursus
BIM 360 Document Management kursus
BIM 360 Glue kursus
Aktuelle webinarer og seminarer
NTI mentor
Autodesk BIM 360, binder projekterne sammen fra idefasen til aflevering. Der er stor værdi i at benytte BIM 360, hvad enten du er bygherre, arkitekt, rådgiver eller entreprenør, da platformen samler data ét sted og muliggør samarbejde på tværs af projektets parter og faser.

Alt sammen for at give overblik, levering til tiden, højere kvalitet, styr på omkostninger og budgetter.

Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion


Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies


Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
Det er muligt at slette eller blokere for cookies.
Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:
 • Google


Personoplysninger


Generelt


Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig Talent Kartotek, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, samt udfylder kontaktformular.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding af Talent Kartotek og kontaktformular.

Sikkerhed


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende tilbud pr. mail. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger


Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: team@archibrains.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Archi Brains IVS
Frederiksholms Kanal 30
1220 København K
Telefon: 22 58 59 45
Email: team@archibrains.dk